بخش رادیولوژی اورژانس
بخش رادیولوژی اورژانس در طبقه 1 ورودی اورژانس قرار گرفته است و مجهز به سیستمDigital Diagnostic Philips می باشد که قابلیت انجام تمام رادیوگرافی ها را داراست.

خدماتی که در بخش رادیولوژی بیمارستان پیوند اعضاء انجام می شود در حال حاضر شامل موارد زیر می باشد:
- رادیوگرافی ستون فقرات Spine
- رادیوگرافی اندام ها Extremity
- رادیوگرافی شکم Abdomen–KUB
- رادیوگرافی جمجمه Skull
- رادیوگرافی قفسه سینه Chest

دستگاه های رادیوگرافی در بیمارستان پیوند اعضا همزمان دو دستگاه رادیوگرافی ثابت و سه دستگاه متحرک (پرتابل) فعال می باشند.دستگاه های ثابت شامل دستگاه رایدیوگرافی DDR از شرکت معتبر فیلیپس(Philips) هلند جهت خدمت رسانی به بیماران بستری و دستگاه رادیوگرافی از شرکت آمریکایی کراستریم care stream جهت خدمت رسانی به بیماران سرپایی و دستگاه های موبایل (انجام رادیوگرافی در بالین بیمار) از شرکت های فیلیپس، پایامد و کیراستریم هستند.
بخش رادیولوژی بیمارستان پیوند اعضا جهت مراجعه بیماران بستری در طبقه اول و در مجاورت اورژانس تحت نظر قرار دارد. بخش رادیولوژی جهت انجام خدمات تصویربرداری مراجعین غیربستری بیمارستان در طبقه همکف (G) در مجاورت بخش سی تی اسکن قرار دارد. در این قسمت اغلب انواع تصویربرداری های تشخیصی انجام می شود. جهت مراجعه به واحد رادیولوژی نیازی به دریافت نوبت نیست ودر هنگام مراجعه به سرعت به بیماران خدمت رسانی می شود.
سوالات متداول در خصوص بخش رادیولوژی اورژانس
بله ، طبق تحقیقات ، اشعه ایکس احتمال بروز سرطان را افزایش میدهد. البته در محدوده ای که ما انجام می دهیم احتمال خطر بالا نیست ولی جهت احتیاط طبق قانون (ALARA) بایستی تا حد امکان کمتر در معرض اشعه قرار بگیریم. به همین دلیل انجام رادیوگرافی باید طبق صلاح دید پزشک و همراه با نسخه انجام پذیرد.
در موارد بسیار ضروری و با دستور پزشک و آگاهی پزشک و رعایت احتیاط های حفاظتی می توان انجام داد.
تقریبا بلافاصله بعد از انجام رادیوگرافی تابش اشعه قطع می شود و در محیط از بین میرود و نگرانی خاصی درباره این موضوع وجود ندارد.
جواب: در صورتی که بیمار احتیاج به مراقبت نداشته باشد همراه بیمار در هنگام انجام رادیوگرافی باید اتاق را ترک کند ولی در مواقع ضروری میتواند با پوشیدن لباس های حفاظتی در اتاق همراه بیمار حضور داشته باشد.